Opintotuet palautettu!

Tiedättekö sen fiiliksen, kun tililtä katoaa tonni? Jep, se tapahtui mulle eilen, kun maksoin opintotukeni Kelalle takaisin. Olin toki jo asennoitunut tähän menetykseen, mutta kyllä se silti vähän kirpaisi. No mutta, hyvä teko tehty! Voi olla, että menetän vielä muutamia satoja asumistuen palautukseen, mutta se selviää sitten vasta ensi vuoden alussa. Siihenkin olen varautunut tiukalla säästösuunnitelmalla.

ASP-tilin lukema näyttää nätiltä! Vuoden loppuun mennessä siellä komeilee kaksikymmentä tuhatta euroa! Tästä mä olen aika ylpeä, vaikka asuntokuume on nyt suoraan sanottuna täysin kadoksissa. Se ei mua kuitenkaan lannista. Onpahan rahaa sitten takataskussa, jos mieli jossain vaiheessa muuttuu  ja ihan varmasti muuttuukin! Jätän tilin rauhaan ensi vuodeksi ja annan sen rauhassa kasvaa korkoa.

Mitäs vielä? Tällaisina harmaina päivinä on kieltämättä vain yksi asia mielessä... aurinko! Matkatilillä näyttäisi olevan jo sen verran hyvin rahaa, että saatanpa loppuvuodesta riipaista ja lähteä hakemaan lämpöä kaukomaista. Katsotaan nyt ensin, meneekö mun lomatoiveet läpi. Mikäli näin käy, niin se tarkoittaisi sitä, että kolmen viikon päästä mä olen virallisesti lomalla. Kaiken lisäksi olen löytänyt vierelleni ihmisen, kenen kanssa haluan matkatoiveitani toteuttaa. Palaan tähän aiheeseen varmasti lähiaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti